Geluidsreducerend asfalt

Geluidsreducerend asfalt, innovatief en duurzaam

Geluidsreducerend asfalt voor specifieke toepassing. Voor (snel)wegen, provinciale wegen en in stedelijk gebied. Innovatief en duurzaam.

Geluidsreducerend asfalt

Hoe minder verkeersgeluid, hoe beter voor omwonenden. Zeker in een dichtbevolkt land als Nederland. Daarom produceren en leveren we Dunne Geluidsreducerende Deklagen voor specifieke toepassingen. Dankzij dit geluidsreducerende asfalt kunnen hierdoor in sommige situaties geluidswerende voorzieningen achterwege blijven, zoals geluidsschermen en gevelisolatie.

Voor (snel)wegen, provinciale wegen en stedelijke gebieden

Geluidsreducerend asfalt is toepasbaar voor zowel snelwegen, provinciale wegen als in stedelijke gebieden. Het zorgt voor een geluidsreductie van 3 tot 4 dB. We gaan toe naar een reductie van 8 tot 10 dB. We kijken altijd naar het specifieke gebruik. Moet het asfalt geschikt zijn voor hogere snelheden en zwaar wringend vervoer? Moet het extra bestand zijn tegen rafeling? En welke eisen stelt u aan de geluidsreductie?

Daarom geluidsreducerend asfalt bij AsfaltNu

De specialisten van AsfaltNu stemmen uw asfaltmengsel nauwkeurig af op het gebruik van de weg en op de omgevingseisen. Daarbij blijven we nieuwe technieken ontwikkelen die zorgen voor nog meer geluidsbeperking. Denk aan het toepassen van fijnere materialen.
  • Voor snelwegen, provinciale wegen en wegen binnen bebouwde kom
  • Afgestemd op het specifieke gebruik en de omgevingseisen
  • Kan geluidswerende voorzieningen overbodig maken
  • Focus op innovatie


Bedrijfsbureau Heeft u vragen over onze asfaltsoorten
bel0345 - 47 17 36
bestel nu
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden