Fietspaden

Het juiste asfalt voor uw fietspad

Asfalt voor fietspaden, in de kleur die u wenst.

Asfalt voor fietspaden

AsfaltNu produceert asfalt voor fietspaden, met het juiste mengsel (meestal AC Surf of SMA) en in de kleur die u wenst. We leveren door heel Nederland, vanuit onze dichtstbijzijnde asfaltcentrale.

Het juiste mengsel voor de toepassing

Voor een fietspad gebruiken we veelal een mengsel met een fijne structuur, in de juiste stroefheid. Zo nodig maken we het fietspad geschikt voor zware belasting. Bijvoorbeeld als het fietspad wordt doorkruist door wegen en opritten. Steeds meer wegen worden ingericht als fietspad waar de auto welkom is. Hierbij gaat het om een autowegconstructie met de uitstraling van een fietspad.

Asfaltproductie bij verlaagde temperatuur
Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst? Kies dan voor asfalt geproduceerd bij verlaagde temperatuur. We produceren dit bij een temperatuur van circa 105°C in plaats van 170°, afhankelijk van het mengseltype. Dit bespaart 30 tot 40% energiekosten en CO₂-uitstoot. We leveren dit asfalt in dezelfde kwaliteit. Kiest u voor circulair asfalt, dan leveren we alle lagen met hoge percentages gerecycled asfalt. Wat ook kan: een combinatie van beide.


Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden