(Snel)wegen

Het juiste asfalt voor uw (snel)weg

Asfalt voor snelwegen, provinciale wegen en bebouwde omgevingen.

Asfalt voor (snel)wegen

Verreweg het meeste asfalt dat we produceren, is bestemd voor snelwegen, provinciale wegen en wegen in de bebouwde kom.

ZOAB en SMA

AsfaltNu produceert en levert door heel Nederland één- en tweelaags ZOAB en SMA. Hoogwaardige asfaltmengsels die worden toegepast bij zowel nieuwbouw als onderhoud van wegen. We leveren uw asfaltmengsel snel en volgens afspraak, vanuit onze dichtstbijzijnde centrale.

Circulair en duurzaam

Samen met AsfaltNu geeft u inhoud aan uw ambities, ook op het gebied van duurzaamheid. Zo kunnen we laag-temperatuur asfalt produceren, met behoud van kwaliteit. We maken dit asfalt op een lagere temperatuur van circa 105°C. Dat komt ten goede aan de uitstoot van CO₂ en andere emissies. Als gedreven vernieuwers lopen we ook voorop in circulair asfalt: mengsels met een aanzienlijk percentage recycling in onderlaag, de tussenlaag en de deklaag. Ook met een lange levensduur van het asfalt dragen we bij aan een beter klimaat. Samen met onze partners werken we aan een 100% circulaire en duurzame asfaltproductie.


Deel dit artikel
Meer asfalttoepassingen
Opritten Terreinen Fietspaden Bruggen Luchthavens

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden