Terreinen

Asfalt voor terreinen, volgens uw eisen

Asfalt voor bedrijventerreinen, parkeerplaatsen en andere terreinen. Zorgvuldig afgestemd op de gebruikerseisen, zoals de verkeersbelasting.

Asfalt voor terreinen

AsfaltNu produceert en levert asfalt voor bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen en andere terreinen. Het mengsel stemmen we zorgvuldig af op de gebruikerseisen, zoals de verkeersbelasting. We hebben ook vloeistofdichte verharding en zuurremmende verharding. En mengsels voor zware belasting. Die leveren we door heel Nederland.

Asfaltproductie bij verlaagde temperatuur

Een terrein asfalteren is vaak goedkoper dan bestraten en bovendien onderhoudsarm. Na aanleg is het terrein snel toegankelijk voor de eindgebruiker. AsfaltNu kan het asfalt op lage temperatuur produceren. Dit komt ten goede aan de uitstoot van CO₂ en andere emissies.


Bedrijfsbureau Heeft u vragen over de asfalttoepassingen
bel0345 - 47 17 36
bestel nu
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden