Onze Asfaltcentrales Acht asfalt-
centrales,
één missie

Asfaltcentrales door heel Nederland

Door heel Nederland hebben we in totaal acht asfaltcentrales. We kunnen het asfalt dus dicht bij uw project produceren. Bovendien kunt u rekenen op een tijdige levering. Samen gaan we voor hetzelfde: het beste kwalitatieve, circulaire en duurzame asfalt ontwikkelen, produceren en leveren.

Hoofdkantoor Culemborg

Op het hoofdkantoor in Culemborg vindt u alle ondersteunende stafdiensten. Ook de afdelingen Research & Development en het Centraal Laboratorium zijn hier gevestigd.

AsfaltNu Amsterdam I

AsfaltNu Amsterdam I (ANA I) – voorheen Asfalt Centrale Heijmans Amsterdam (ACHA) – is een grote centrale in het Westelijk Havengebied, nabij de A10 en de A5. De centrale produceert zo’n 138 verschillende mengsels. De centrale heeft een grote productiecapaciteit en acht opslagsilo’s. Door de strategische ligging aan het water kan de centrale makkelijk efficiënt asfalt transporteren naar projecten in de regio.

AsfaltNu Amsterdam II

AsfaltNu Amsterdam II (ANA II) – voorheen Asfalt centrale BAM (ACB) – biedt meer dan 80 soorten asfaltmengsels. Zowel dek-, tussen- als onderlagen. Ze verwerkt in de asfaltmengsels 80% recycling. Asfaltcentrale Amsterdam heeft een zeer grote productiecapaciteit en vele opslagsilo’s. Door de strategische ligging aan de A4, A5, A9 en A10, kan de centrale gemakkelijk efficiënt asfalt transporteren naar projecten in Noord-Holland en Zuid-Holland en ver daarbuiten.

AsfaltNu Stein

AsfaltNu Stein (ANS) – voorheen Asfalt Centrale Limburg (ACL) – is één van de meest duurzame centrales van Nederland. Dit dankzij een ingrijpende renovatie. De centrale produceert en levert meer dan 60 verschillende soorten asfaltmengsels. Dankzij de hoge productiecapaciteit en verschillende opslagsilo’s leveren we dagelijks hoogwaardige asfaltproducten. In onze asfaltproducten verwerken we tot 80% recycling. ACL ligt strategisch aan de A2 en nabij de A76. We kunnen onze klanten in Zuid-Nederland en België dus efficiënt bedienen.

AsfaltNu Deventer

AsfaltNu Deventer (AND) – voorheen Asfaltcentrale Stedendriehoek (ACS) – biedt meer dan 50 hoogwaardige asfaltmengsels. Deze bevatten tot wel 60% gerecycled asfalt. De centrale produceert ook rood asfalt voor bijvoorbeeld fietspaden. Asfaltcentrale Deventer heeft een grote productiecapaciteit en meerdere voorraadsilo’s voor de opslag van uw asfalt op de juiste temperatuur. Sinds 2019 heeft de centrale een installatie voor het produceren van laag-temperatuur asfalt, voor zowel deklagen, tussenlagen als onderlagen.

AsfaltNu Bergen op Zoom

AsfaltNu Bergen op Zoom (ANB) – of Asfalt Produktie Maatschappij (APM) – is de meest duurzame asfaltcentrale van Nederland. De centrale verwerkt tot wel 80% recycling in de asfaltproducten. De centrale produceert meer dan 60 asfaltsoorten, zowel deklagen, tussenlagen als onderlagen. Met laag-temperatuur asfalt biedt de centrale een duurzaam asfaltproduct voor alle lagen.

AsfaltNu Kootstertille

AsfaltNu Kootstertille – of Asfalt Productie Kootstertille (APK) – ligt tussen Leeuwarden en Groningen. De centrale produceert meer dan 50 hoogwaardige asfaltmengsels. Voor een snelle levering en continuïteit heeft de centrale een hoge productiecapaciteit en verschillende opslagsilo’s. Hierin houden we het asfalt op de juiste temperatuur op voorraad. Voor de bouw van dijken produceren we onder meer speciaal waterbouwkundig asfalt, gietasfalt en open-steenasfalt. We produceren asfalt in alle denkbare kleuren, op basis van een gemodificeerd bindmiddel als alternatief voor bitumen.

AsfaltNu 's-Hertogenbosch

AsfaltNu 's-Hertogenbosch (ANH) - voorheen Asfalt Centrale Heijmans 's-Hertogenbosch (ACHH) - is een grote centrale die ligt nabij de A59 en aan rivier de Dieze. De centrale produceert zo’n 138 verschillende mengsels. De centrale heeft een grote productiecapaciteit en negen opslagsilo’s.

AsfaltNu Zwijndrecht

AsfaltNu Zwijndrecht (ANZ) - voorheen Asfalt Centrale Heijmans Zwijndrecht (ACHZ) - is een grote centrale die ligt aan de Oude Maas, vlakbij de A16. De centrale produceert zo’n 138 verschillende mengsels. De centrale heeft een grote productiecapaciteit en acht opslagsilo’s. Door de strategische ligging aan het water kan de centrale makkelijk efficiënt asfalt transporteren naar projecten in de regio.
0
asfaltcentrales
0
medewerkers
0
kilometers gerecycled asfalt

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden