Over ons AsfaltNu
baant de weg
naar morgen

Over ons

Op naar een 100% circulaire en duurzame asfaltindustrie. Dat is de missie van AsfaltNu, een nieuw bedrijf, ontstaan uit twee grote asfaltspecialisten. En we ontwikkelen en produceren al volop. Richting 2030, steeds beter én steeds schoner. Het is onze ambitie om de hoogste standaard neer te zetten, in duurzame en circulaire asfaltproducten én in de asfaltproductie. We innoveren voor morgen. Tegelijkertijd leveren we goed en betrouwbaar asfalt voor vandaag.
0
asfaltcentrales
0
medewerkers
0
kilometers gerecycled asfalt

Ons verhaal

Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie.

Technologie

Het asfalt van morgen is 100% duurzaam, circulair en van de hoogste kwaliteit. Volledig gemaakt van recycling, geproduceerd op een lage temperatuur en met een lange levensduur. Daar zijn we dagelijks mee bezig: de specialisten van Research & Development, de onderzoekers in het laboratorium en technologen van de centrales. Het asfalt van morgen, dat produceren we vandaag.

Duurzaamheid

AsfaltNu heeft de ambitie om de asfaltindustrie te veranderen in een 100% circulaire en duurzame bedrijfstak. Dat begint bij een schone productie. Maar hoe dan? Bekijk hier onze plannen voor de meest duurzame asfaltcentrale van Nederland.

Onze asfaltcentrales

Door heel Nederland hebben we in totaal acht asfaltcentrales. We kunnen het asfalt dus dicht bij uw project produceren. Bovendien kunt u rekenen op tijdige levering. In geval van een storing bij de dichtstbijzijnde centrale neemt een andere centrale uw order over. Samen gaan we voor hetzelfde: het beste circulaire en duurzame asfalt ontwikkelen, produceren en leveren.

KAM

Veiligheid staat voorop op onze terreinen en in onze asfaltcentrales. Daarom gelden op elke locatie van AsfaltNu dezelfde strikte veiligheidsvoorschriften.

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden