Ons verhaal

Nu asfalt ontwikkelen voor morgen

Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie.
Kernwaarden waarop u kunt vertrouwen

Ons verhaal

Op naar een 100% circulaire en duurzame asfaltindustrie. Dat is de missie van AsfaltNu, een nieuw bedrijf, ontstaan uit twee grote asfaltspecialisten. En we ontwikkelen en produceren al volop. Richting 2030, steeds beter en steeds schoner. Het is onze ambitie om de hoogste standaard neer te zetten, in duurzame en circulaire asfaltproducten én in de asfaltproductie. We innoveren voor morgen. En tegelijkertijd leveren we goed en betrouwbaar asfalt voor vandaag.

AsfaltNu, voor morgen
Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.

Het beste asfalt voor vandaag

We innoveren niet alleen voor morgen, maar we produceren ook dagelijks het asfalt dat de markt nodig heeft. Voor terreinen, opritten, (snel)wegen, fietspaden, bruggen en luchthavens. Ook produceren we speciale soorten, zoals laag-temperatuur asfalt en tweelaags ZOAB. Heeft u specifieke wensen? Dan bepalen we in overleg welke asfaltoplossing nodig is. Onze specialisten zorgen voor de ontwikkeling en productie van dit asfalt. Moet uw asfalt niet alleen circulair zijn, maar ook geluidsreducerend? Dan combineren we beide eigenschappen in één product. De kosten houden we zo laag mogelijk, zodat het ook financieel aantrekkelijk is te kiezen voor onze duurzame oplossingen. Zo maken we anderen bewust van en enthousiast over duurzaam en circulair asfalt, binnen de industrie en daarbuiten.

Asfaltcentrales door het land
Door heel Nederland hebben we asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een strenge controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

We zijn koplopers
We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie. Willen we de markt succesvol verduurzamen, dan moeten we vooroplopen. In de ontwikkeling van duurzaam en circulair asfalt. In het verduurzamen van het productieproces. En in het inspireren van partners en opdrachtgevers.

We zijn verbinders
De markt veranderen lukt alleen samen, in de keten. Van grondstofproducent tot opdrachtgever. En van overheid tot asfaltproducent. We staan daarom open voor samenwerking. Daarin nemen we onze rol en verantwoordelijkheid.

We zijn duidelijk
We gaan voor een lange-termijnrelatie, op basis van wederzijds vertrouwen. Daarom zijn we graag transparant in alles wat we doen. Of het nu gaat om de producten en diensten van vandaag of om de innovaties voor morgen. We doen het graag samen, open en eerlijk.


Deel dit artikel

Downloads

Facturatiegegevens 2022

Facturatiegegevens 2022

PDF (0,3MB)Download

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden