SMA

SMA, mét grote vormvastheid

Steen Mastiek Asfalt (SMA) voor provinciale wegen en bebouwde omgevingen. Grote vormvastheid, zeer duurzaam. Ontdek de mogelijkheden.

Steen Mastiek Asfalt (SMA)

Gaat het om de aanleg van een provinciale weg of een weg binnen de bebouwde kom? Dan is Steen Mastiek Asfalt (SMA) waarschijnlijk de beste oplossing. SMA is robuust en geluidsreducerend. AsfaltNu levert deze asfaltsoort in diverse mengsels, ook met duurzame eigenschappen.

Wat is Steen Mastiek Asfalt?
Steen Mastiek Asfalt is een asfaltverharding die bestaat uit een hoog percentage gebroken materiaal van 2 mm en groter. De holle ruimten worden opgevuld met mastiek: een samenstelling van zand, vulstof en bitumen. SMA is licht geluidsreducerend, is bestand tegen zware aslasten en remmend en wringend verkeer en gaat lang mee.

Daarom SMA bij AsfaltNu
AsfaltNu loopt voorop in de doorontwikkeling van SMA. Denk aan SMA met een zo hoog mogelijk aandeel hergebruik van materialen, een extra lange levensduur en aan laag-temperatuur asfalt. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk. Ons doel: naar 100% circulaire en duurzame asfaltproductie.
  • Voor provinciale wegen en wegen binnen de bebouwde kom
  • Hoge vormvastheid, lange levensduur
  • Zo hoog mogelijk percentage recycling
  • Mengsels voor extra lange levensduur
  • Laag-temperatuur SMA (minder uitstoot van emissies)


Geert van Uden Heeft u vragen over onze asfaltsoorten?
bel0345 - 47 17 36
bestel nu
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden