Luchthavens

Het juiste asfalt voor uw luchthaven

Speciale asfaltmengsels voor luchthavens, zorgvuldig gemodificeerd.

Asfalt voor luchthavens

AsfaltNu produceert en levert geavanceerde asfaltmengsels voor luchthavens. We ontwikkelen deze mengsels in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, volgens de internationale standaarden. Dankzij een dunne slijtlaag van kleine steentjes hebben vliegtuigen tijdens het landen, opstijgen en rijden optimaal grip.

Gemodificeerde mengsels

Voor taxibanen en start- en landingsbanen leveren we gemodificeerde mengsels met de vereiste stroefheid. Deze mengsels zorgen niet alleen voor extra grip, ze verminderen ook het risico op aquaplaning. Door de samenstelling van het asfalt blijft er minder rubber achter op de baan. Dit verlengt de levensduur van vliegtuigbanden en heeft een gunstig effect op de drainage van de banen. Zo komen we op allerlei manieren tegemoet aan de klanteisen.

Asfalt rondom luchthavens

We produceren en leveren ook het asfalt voor andere plekken op en rondom een luchthaven. Bijvoorbeeld voor autowegen en parkeerterreinen. Hiervoor hanteren we uiteraard andere eisen.


Deel dit artikel
Meer asfalttoepassingen
Opritten Terreinen Fietspaden Bruggen (Snel)wegen

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden