Geschreven door Communicatie
12 januari 2023

AsfaltNu Kick Off Meeting 2023

Kick-off!
Inspiratie, een lekkere lunch en volop gezelligheid. Op 9 januari hielden we onze jaarlijkse kick-off-bijeenkomst. Alle medewerkers van AsfaltNu waren erbij. Dat is mooi, want omdat we asfaltcentrales door heel Nederland hebben, zien we elkaar niet zo enorm vaak.

Tijdens de kick-off bijeenkomst blikten we terug op 2022 en presenteerden we de plannen voor 2023.

In een kort toneelstuk (de Veiligheidssketch) werd het belang van veilig werken benadrukt. De boodschap was: ‘Wij werken veilig of wij werken niet’. Alle medewerkers zetten zich in 2023 in voor een ‘Zero Accident & Incident’-organisatie.

Edwin van Bezooijen en Diederik Oosting, samen het directieteam van AsfaltNu, hielden beiden een presenstatie. Edwin besteedde aandacht aan zowel veiligheid als de financiële zaken. Diederik vertelde over de operationele zaken, zoals investeringen, de duurzaamheidsagenda, commercie en organisatie. Daarna beantwoordden ze vragen van medewerkers.

De dag was verder gevuld met allerlei workshops en inspiratiesessies. Rolf Schrama was gastspreker tijdens de plenaire inspiratiesessie. Zijn advies: “Je moet niet vechten tegen de wind, maar je moet de wind gebruiken om vooruit te komen.” Daarmee inspireerde hij de AsfaltNu-medewerkers om van het productiejaar 2023 een goed en voorspoedig jaar te maken.

AsfaltNu, voor morgen
Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden