Geschreven door Communicatie
01 augustus 2022

AsfaltNu familiedag 2022

De AsfaltNu familiedag! Het is een hele mooie dag geworden, waarbij de collega's met kinderen (klein & groot) de asfaltcentrale in Den Bosch bezochten. Jongere kinderen konden zich vermaken op de springkussens terwijl de ouders konden genieten van een hapje & drankje. Een gelegenheid als deze geeft de families van medewerkers de kans om elkaar te leren kennen. Afgezien van het versterken van een goede relatie met de collega’s, bieden dergelijke activiteiten de kinderen van de medewerkers ook de mogelijkheid om te zien waar hun ouder(s) werken. Deze dag integreert niet alleen de families van medewerkers met het bedrijf, maar zorgt ook voor een gevoel van verbondenheid onder collega's terwijl ze deze dag als één grote AsfaltNu familie vieren.
Wij wensen alle collega’s een hele fijne en veilige zomer(vakantie).


André Wijkhuizen, Installatie chef ANH, verzorgt de rondleiding


Collega's en hun familie bij de asfaltcentrale in Den Bosch

AsfaltNu, voor morgen
Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden