Geschreven door Communicatie
20 mei 2021

AsfaltNu, zichtbaar in de regio

CULEMBORG - 1 januari 2021 heeft AsfaltNu haar merkidentiteit onthuld. Een sterk en dynamisch merk dat kwaliteit, betrouwbaarheid en de reis naar een betere en duurzame toekomst in asfalt en asfaltproductie weerspiegelt. Deze maand starten we met het uitrollen van onze merkidentiteit op alle AsfaltNu locaties.

In januari hebben we het hoofdkantoor in Culemborg voorzien van nieuwe lichtreclame en sinds afgelopen week staat er een nieuwe zuil en wappert onze vlag voor het gebouw. De komende weken zullen alle asfaltcentrales voorzien worden van nieuwe (licht)reclame, welkomst- en toegangsborden.

AsfaltNu, zichtbaar in de regio
“Gisteren hebben we onze locatie in Deventer voorzien van nieuwe borden. Met deze stap wordt AsfaltNu visueel herkent in de regio. We zijn erg tevreden met het resultaat en hopen deze maand alle locaties te voorzien van nieuwe (licht)reclame en borden. Het nieuwe logo is erg sterk en werkt goed in alles waarop we het toepassen. AsfaltNu heeft een sterke missie, visie en kernwaarden. Het is geweldig om deze elementen in het nieuwe logo tot leven te zien komen, aldus Timo Darnoud, Marketing Strateeg bij AsfaltNu. "


AsfaltNu Deventer voorheen Asfaltcentrale Stedendriehoek (ACS)

Betekenis van het logo
  1. Wij maken asfalt van nu, met het oog op morgen. Circulariteit en duurzaamheid zit sterk verankerd in ons DNA. Het is het centrum van ons denken en doen. De nieuwe norm.
  2. Wij zijn duidelijk. En doen wat we zeggen. Wij maken asfalt. De eerste letter in ons beeldmerk is dan ook de A van asfalt.
  3. We laten zien dat een schonere industrie hand in hand gaat met hoogwaardige kwaliteit. Duurzaam asfalt, ook voor de volgende generaties.
  4. Dit is geen vergezicht. Geen toekomstpraatje, maar een missie van nu. Wij maken innovatieve asfaltmengsels die nu zo hard nodig zijn. Wij willen de asfaltindustrie nu veranderen en elke dag schoner maken. We willen antwoord geven op vragen die nu actueel zijn. Wij doen wat we beloven; zeggen we nu, dan doen we nu. Geen hoogdravende woorden, maar met beide benen in het hier en nu. De tweede letter in ons beeldmerk is dan ook de N van nu.


AsfaltNu, voor morgen

Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.


Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden