Geschreven door Wesley van Veen
15 maart 2021

Kiwa reikt 14 certificaten uit aan AsfaltNu

CULEMBORG - Afgelopen donderdag  overhandigde de Kiwa maar liefst 14 certificaten aan AsfaltNu.

De uitreiking van zoveel certificaten is ook voor de Kiwa uniek te noemen. De certificaten van de FPC NEN-EN 13108 en de BRL9320 certificaten ontvingen wij eerder al digitaal maar nu ook mooi ingelijst.

De FPC NEN-EN 13108 is een certificatie voor onze bitumineuze mengsels. Met het certificaat BRL9320 zijn wij gecertificeerd op het gebied van onze milieuhygiënische prestaties en eigenschappen van bitumineus gebonden materialen. Met de afgifte van deze certificaten voldoen wij aan de verplichte CE-markering van Europa.


Uitreikingen certificaten door de Kiwa. Van links naar rechts Edwin van Osch (AsfaltNu), Michel Oomen (AsfaltNu), Jack de Groot (Kiwa), Geert van Uden (AsfaltNu) en Jan Klapwijk (Kiwa).
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden