Geschreven door Communicatie
02 januari 2023

Nieuwe bestuurder AsfaltNu

AsfaltNu belandt in de volgende fase van haar bestaan en laat de oprichtingsfase achter zich. Dat heeft geleid tot enkele aanpassingen in de organisatie waaronder het directieteam.
Vanaf 1 december 2022 is de heer Edwin van Bezooijen benoemd als statutair bestuurder van AsfaltNu beheer bv. Hij vormt samen met Diederik Oosting het nieuwe directieteam. Edwin van Osch is per 1 december 2022 teruggetreden als bestuurder en zal zijn loopbaan buiten AsfaltNu voortzetten.

Edwin van Bezooijen maakt al sinds de oprichting deel uit van AsfaltNu in de rol van financieel manager. In zijn nieuwe rol blijft hij financiële eindverantwoordelijk, stuurt de KAM activiteiten aan over en zal zich richten op strategische en financiële dossiers. Diederik Oosting is als algemeen directeur verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten en de ontwikkeling van het bedrijf en de producten.

Een keer kennismaken met beiden of een van hen? Neem gerust contact op.

AsfaltNu, voor morgen
Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden