Geschreven door Vacature: Administrateur (allround)
11 augustus 2021

Vacature: Administrateur (allround)

Help jij ons bij de administratie?
Voor de Finance afdeling van AsfaltNu in Culemborg zijn wij op zoek naar een allround administrateur. Dit alles in een dynamische omgeving, met korte lijnen en een snel zichtbaar resultaat. Je wordt actief betrokken bij alle administratieve processen van onze asfaltcentrales en hoofdkantoor.

Wie zijn wij?
Wij zijn de gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. AsfaltNu doet dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Op naar een 100% circulaire en duurzame asfaltindustrie. Dat is de missie van AsfaltNu.

Met een Centraal Laboratorium in Culemborg en acht asfaltcentrales door heel Nederland ontwikkelen en produceren wij al volop. Richting het jaar 2030, steeds beter én steeds schoner. Het is onze ambitie om de hoogste standaard neer te zetten, in duurzame en circulaire asfaltproducten én in de asfaltproductie. We innoveren voor morgen. Tegelijkertijd leveren we goed en betrouwbaar asfalt voor vandaag. AsfaltNu, voor morgen.

De Finance afdeling van AsfaltNu bestaat nu uit zeven personen. Twee administrateurs, vier controllers en een financieel directeur. De controllers hebben allemaal een eigen portefeuille en worden door de administrateurs ondersteunt.

Wat ga je doen?
Als administrateur ondersteun je de controllers tijdens de financiële periodeafsluitingen. Ook ben je verantwoordelijk voor de urenadministratie van alle medewerkers. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze klanten met vragen over onze verkoopfacturen en zorg je dat deze facturen op tijd worden betaald. Je signaleert stagnaties in de administratieve processen en je springt bij als er achterstanden ontstaan.

Jouw belangrijkste taken zijn:
 • Helpen bij het opstellen van rapportages
 • Wekelijks geschreven uren controleren en waar nodig aanvullen
 • Debiteurenbewaking
 • BTW-aangiftes verzorgen
 • Betalingen klaar zetten in het systeem
 • Betaaladvieslijsten opstellen
 • Balansrekeningen bewaken en opschonen
Wie zoeken wij?
 • Je bent zelfstandig, betrokken en werkt nauwkeurig. Initiatief stimuleren wij;
 • Je beschikt over minimaal MBO-werk en denkniveau;
 • Ervaring met Metacom is een pré, maar geen must;
 • Kennis van de bouw cao is een pré, maar geen must;
 • Je hebt minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent voor minimaal vier dagen per week beschikbaar;
 • Je bent enthousiast en wil graag het Finance team; ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.
Jouw kansen bij AsfaltNu
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We bieden vakgerichte opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en val je onder de CAO Bouw & Infra (UTA).

Interessant, maar heb je toch nog vragen?
Neem dan contact op met Edwin van Bezooijen. Hij is Financieel directeur bij AsfaltNu en kan je meer vertellen over deze functie. Je kan contact opnemen per telefoon via 06 53 11 70 89 of per e-mail edwin.van.bezooijen@asfaltnu.nl

Direct solliciteren?
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature, solliciteer dan direct!

Vragen over werken bij AsfaltNu?
Neem dan contact op met HR Adviseur Lise Kuipers. Je kan contact opnemen per telefoon via 06 11 22 89 71 of per e-mail lise.kuipers@asfaltnu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden