Geschreven door Laborant/Technoloog Centraal Laboratorium AsfaltNu
22 juli 2021

Vacature: Laborant/Technoloog Centraal Laboratorium AsfaltNu

Help jij ons bij het onderzoek van asfalt?
Voor ons Centraal Laboratorium van AsfaltNu in Culemborg zijn wij op zoek naar een (junior) laborant/technoloog. Dit alles in een dynamische omgeving, met korte lijnen en een snel zichtbaar resultaat. Je wordt actief betrokken bij het karakteriseren en ontwikkelen van asfaltproducten voor onze asfaltcentrales.

Wie zijn wij?
Wij zijn de gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. AsfaltNu doet dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Op naar een 100% circulaire en duurzame asfaltindustrie. Dat is de missie van AsfaltNu.

Met een Centraal Laboratorium in Culemborg en acht asfaltcentrales door heel Nederland ontwikkelen en produceren wij al volop. Richting het jaar 2030, steeds beter én steeds schoner. Het is onze ambitie om de hoogste standaard neer te zetten, in duurzame en circulaire asfaltproducten én in de asfaltproductie. We innoveren voor morgen. Tegelijkertijd leveren we goed en betrouwbaar asfalt voor vandaag. AsfaltNu, voor morgen. Voor meer informatie, kijk op www.asfaltnu.nl.

Wat ga je doen?
Als Technoloog houd je je bezig met het onderzoeken van bestaande en nieuwe asfaltmengsels. Je karakteriseert bouwstoffen, maakt proefstukken en voert proeven uit met als doel het beste asfalt te maken! Je deelt je bevindingen met je collega’s in het lab en je direct leidinggevende.

Je belangrijkste taken zijn:
  • Beoordelen en keuren van bouwstoffen voor de asfaltproductie;
  • Proefstukvervaardiging, voorbereiding en uitvoering van laboratoriumonderzoek op grondstoffen en asfalt;
  • Het doen van onderzoek voor het bepalen van de eigenschappen van asfaltmengsels. Hiertoe beschikt het Centraal Laboratorium over een groot arsenaal aan proeven;
  • Verwerken van resultaten van uitgevoerd laboratoriumonderzoek in het computersysteem van het lab.
Wie zoeken wij?
  • Je bent zelfstandig, betrokken en werkt nauwkeurig. Initiatief stimuleren wij;
  • Ervaring is een pré, maar geen must;
  • Je hebt een LBO / MBO kennis- en denkniveau;
  • Je bent een gemotiveerde aanpakker en bent bereid fysiek zwaar werk uit te voeren;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en wil het team ondersteunen bij de werkzaamheden;
  • Je bent voor minimaal vier dagen in de week beschikbaar.
Jouw kansen bij AsfaltNu
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We bieden vakgerichte opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en val je onder de CAO Bouw & Infra (UTA).

Interessant, maar heb je toch nog vragen?
Neem dan contact op met Geert van Uden. Hij is Hoofd Technologie bij AsfaltNu en kan je meer vertellen over deze functie. Je kan contact opnemen per telefoon via 06 51 58 52 24 of per e-mail geert.van.uden@asfaltnu.nl.

Direct solliciteren?
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature, solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden