Geschreven door Technoloog Asfaltcentrale AsfaltNu
02 maart 2021

Vacature: Technoloog Asfaltcentrale AsfaltNu

Help jij ons bij de kwaliteitscontrole van het asfalt?
Voor de asfaltcentrales AsfaltNu Zwijndrecht en Amsterdam zijn wij op zoek naar een (junior) asfalttechnoloog. Dit alles in een dynamische omgeving, met korte lijnen en een snel zichtbaar resultaat. Je wordt actief betrokken bij het productieproces van de asfaltcentrales.

Wie zijn wij?
Wij zijn de gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. AsfaltNu doet dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Op naar een 100% circulaire en duurzame asfaltindustrie. Dat is de missie van AsfaltNu.

Met acht asfaltcentrales door heel Nederland ontwikkelen en produceren al volop. Richting 2030, steeds beter én steeds schoner. Het is onze ambitie om de hoogste standaard neer te zetten, in duurzame en circulaire asfaltproducten én in de asfaltproductie. We innoveren voor morgen. Tegelijkertijd leveren we goed en betrouwbaar asfalt voor vandaag. AsfaltNu, voor morgen. Voor meer informatie, kijk op www.asfaltnu.nl.

Wat ga je doen?
Als Technoloog houd je je bezig met het uitvoeren van proeven, onderzoek en controles met als doel de productie van het beste asfalt! Je deelt je bevindingen met de medewerkers van de centrale en je direct leidinggevende, de Hoofdtechnoloog. Aan de hand van de resultaten van jouw onderzoek adviseer je intern, zodat zij op tijd aanpassingen kunnen doorvoeren.

Je belangrijkste taken zijn:
 • Beoordelen en keuren van bouwstoffen voor de asfaltproductie;
 • Mengselherberekening in het kader van de reguliere asfaltproductie, de verbetering van bestaande recepten;
 • Onderzoek ter controle en verificatie van geproduceerd asfalt en rapportage van de bevindingen;
 • Verwerken van resultaten van uitgevoerd laboratoriumonderzoek in het asfaltinformatiesysteem (PIM);
 • Adviseren over procedures ter verbetering van de productiekwaliteit van asfalt.
 • Proefstukvervaardiging, voorbereiding en uitvoering van laboratoriumonderzoek op grondstoffen en asfalt.
Wie zoeken wij?
 • Onze nieuwe collega beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding richting Civiele techniek, MLO of een andere relevante studierichting;
 • Je bent zelfstandig, betrokken en werkt nauwkeurig. Initiatief stimuleren wij;
 • Je bent bereid om, in goed overleg en met tijdige aankondiging, nacht- en weekendwerk te verrichten;
 • Ervaring is een pre, maar geen must;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
Jouw kansen bij AsfaltNu
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We bieden vakgerichte opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en val je onder de CAO Bouw & Infra (UTA).

Interessant, maar heb je toch nog vragen?
Neem dan contact op met Geert van Uden. Hij is Hoofd Technologie bij AsfaltNu en kan je meer vertellen over deze functie. Je kan contact opnemen per telefoon via 06 51 58 52 24 of per e-mail geert.van.uden@asfaltnu.nl.

Direct solliciteren?
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature, solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden