Geschreven door Centrale Planning Asfalt en Frees
30 november 2021

Wintersluiting 2021-2022 Asfaltcentrales AsfaltNu

De winter staat voor de deur! En daarmee ook de jaarlijkse wintersluiting van onze asfaltcentrales. Onze wintersluitingsdagen voor 2021-2022 zijn:

* AsfaltNu Zwijndrecht (ANZ) is na december 2021 gesloten voor onbepaalde tijd.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan contact met ons op per mail via het contactformulier op www.asfaltnu.nl, onderwerp Productie.

In de periode van 24 december 2021 t/m 7 januari 2022 is het hoofdkantoor gesloten en zijn wij alleen per e-mail bereikbaar. Vragen per e-mail worden vanaf 10 januari 2022 in behandeling genomen.

AsfaltNu, voor morgen
Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden