Geschreven door Centrale Planning Asfalt en Frees
14 juli 2021

Zomerstop 2021 Asfaltcentrales AsfaltNu

De zomervakantie staat voor de deur! En daarmee ook de jaarlijkse zomerstop van onze asfaltcentrales.

In de link Zomerstop 2021 leest u wanneer welke asfaltcentrale gesloten is en bij welke asfaltcentrale u terecht kunt voor asfalt volgens een aangepaste weekplanning. Ons hoofdkantoor in Culemborg zal deze zomer normaal geopend zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Heeft u naar aanleiding van deze e-mail vragen? Neem dan contact met ons op per mail info@asfaltnu.nl via het contactformulier op www.asfaltnu.nl, onderwerp Productie.

AsfaltNu, voor morgen
Om toekomstige generaties een betere en duurzamere toekomst te geven, moeten we veranderen. Dat kan ook. Het kán duurzamer en circulair. AsfaltNu loopt hierin graag voorop. Noem ons gedreven vernieuwers. Gepassioneerde asfaltprofessionals met het doorzettingsvermogen om nieuwe asfaltproducten te ontwikkelen en te produceren. En om de markt bewust te maken van het belang van duurzaam en circulair asfalt en schone asfaltproductie. We doen dit samen met leveranciers van grondstoffen, aanbieders van onderdelen van asfaltinstallaties en afnemers. Iedereen in de keten is een belangrijke schakel. Samen ontwikkelen we steeds betere en duurzamere mengsels. Ook de winning en productie van grondstoffen kan en moet schoner. En samen werken we aan de schone asfaltcentrale van de toekomst. Onze missie bereiken we de komende jaren samen.

Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden