AsfaltNu Deventer

Welkom bij AsfaltNu Deventer

AsfaltNu Deventer (AND) – voorheen Asfaltcentrale Stedendriehoek (ACS) – biedt meer dan 50 hoogwaardige asfaltmengsels. Sinds 2019 heeft de centrale een installatie voor het produceren van laag-temperatuur asfalt. Lees meer.

AsfaltNu DeventerAND

Manager Operations Yuri Kiontke Vraag mij alles over asfalt
bel06-10 90 56 19
mailyuri.kiontke@asfaltnu.nl
Installatiechef Bart van de Vrede Vraag mij alles over de productieplanning
bel06-22 47 52 83
mailbart.vande.vrede@asfaltnu.nl

AsfaltNu Deventer

Ligging
Aan de A1 en diverse N-wegen
Assortiment
Ruim 50 hoogwaardige asfaltmengsels
Hergebruik
Tot wel 60% recycling
Specialismen
Rood asfalt, geluidsreducerend asfalt, zwaarbelast asfalt, NOC*NSF-asfalt
Capaciteit
400 ton voorraad, 180 ton per uur

Over AsfaltNu Deventer

AsfaltNu Deventer (AND) – voorheen Asfaltcentrale Stedendriehoek (ACS) – biedt meer dan 50 hoogwaardige asfaltmengsels. Deze bevatten tot wel 60% gerecycled asfalt. AsfaltNu Deventer heeft een grote productiecapaciteit en meerdere voorraadsilo’s voor de opslag van uw asfalt op de juiste temperatuur. Sinds 2019 heeft de centrale een installatie voor het produceren van laag-temperatuur asfalt, voor zowel deklagen, tussenlagen als onderlagen.

In het moderne laboratorium bij de centrale controleren medewerkers continu de productkwaliteit. U bent dus altijd verzekerd van hoogwaardig asfalt. Dagelijks werken we aan het optimaliseren van de centrale, de processen en de producten.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden