AsfaltNu Kootstertille

Welkom bij AsfaltNu Kootstertille

AsfaltNu Kootstertille – of Asfalt Productie Kootstertille (APK) – ligt tussen Leeuwarden en Groningen. Voor de dijkbouw produceren we onder meer speciaal waterbouwkundig asfalt, gietasfalt en open-steenasfalt. Welkom!

AsfaltNu Kootstertilleof Asfalt Productie Kootstertille

Westkern 7-A
9288 CA Kootstertille
Bedrijfsleider AsfaltNu Yuri Kiontke Vraag mij alles over asfalt
bel06-10 90 56 19
mailyuri.kiontke@asfaltnu.nl
Installatiechef Asfalt Productie Kootstertille Rinse Stienstra Vraag mij alles over de productieplanning
bel0512 – 334046
mailr.stienstra@apk-asfalt.nl

AsfaltNu Kootstertille

Ligging
Tussen Groningen en Leeuwarden
Assortiment
Ruim 50 hoogwaardige asfaltmengsels
Hergebruik
Tot wel 50% recycling
Specialismen
Waterbouwkundig asfalt, kleurasfalt, geluidsreducerend asfalt, industrieel asfalt (vloeistofdicht en zuurstofbestendig), NOC*NSF-asfalt
Capaciteit
800 ton voorraad, 240 ton per uur

Over AsfaltNu Kootstertille

AsfaltNu Kootstertille – of Asfalt Productie Kootstertille – ligt tussen Leeuwarden en Groningen. De centrale produceert meer dan 50 hoogwaardige asfaltmengsels. Voor een snelle levering en continuïteit heeft de centrale een hoge productiecapaciteit en verschillende opslagsilo’s waarin we het asfalt op de juiste temperatuur op voorraad houden. Voor de bouw van dijken produceren we onder meer speciaal waterbouwkundig asfalt, gietasfalt en open-steenasfalt. We produceren asfalt in alle denkbare kleuren, op basis van een gemodificeerd bindmiddel als alternatief voor bitumen.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden