Hoofdkantoor Culemborg

Hoofdkantoor Culemborg

Op het hoofdkantoor in Culemborg vindt u alle ondersteunende stafdiensten én de afdelingen Verkoop, Research & Development en het Centraal Laboratorium.

Hoofdkantoor Culemborg Culemborg

Plantijnweg 32
4104 BB Culemborg
Op het hoofdkantoor van AsfaltNu in Culemborg vindt u alle ondersteunende diensten. De Directie, de afdeling Human Resources, het Bedrijfsbureau, de Financiële Administratie en KAM (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu). Ook de afdelingen Research & Development en het Centraal Laboratorium zijn hier gevestigd.

R&D

Op de afdeling Research & Development (R&D) werken kundige adviseurs en ervaren asfaltspecialisten dagelijks aan nieuwe technische oplossingen en innovatieve asfaltmengsels.

Nieuwste testinstrumenten

Het Centraal Laboratorium en de werkplaats maken gebruik van de nieuwste testinstrumenten, die voortdurend worden gekalibreerd en gecontroleerd. Dit om met de grootste precisie te kunnen werken en volledige betrouwbaarheid van het eindproduct te garanderen.
Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden