Veiligheid

Veiligheid voorop

Veiligheid staat centraal op al onze locaties. Voor onze medewerkers en onze bezoekers. Komt u op één van onze asfaltcentrales? Let dan op de veiligheidsvoorschriften.
Op elke locatie gelden dezelfde strikte voorschriften

Veiligheid centraal

Veiligheid staat voorop op onze terreinen en in onze asfaltcentrales. Daarom gelden op elke locatie van AsfaltNu dezelfde strikte veiligheidsvoorschriften. Dit om aanrijdingen en letselschade te voorkomen.

VCA-basis verplicht

Al onze eigen medewerkers hebben het VCA-basis diploma. Datzelfde vragen we van derden die op onze terreinen komen: chauffeurs die komen laden of lossen, externe onderhoudsmedewerkers én – bij centrales die aan het water liggen – de schippers.

Veiligheidsvoorschriften

Bezoekt u één van onze asfaltcentrales? Houd u zich dan strikt aan alle veiligheidsvoorschriften, op het gebied van persoonlijke bescherming en routering op het terrein. Bij elke ingang staat een bord met daarop de veiligheidsvoorschriften. Ook bij elk laad- en losstation staat een bord met de voorschriften.

Vragen?
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over veiligheid? Dan horen we het graag via kam@asfaltnu.nl

Stuur een bericht


Deel dit artikel

Acht asfaltcentrales, één missie

Door heel Nederland hebben we acht asfaltcentrales. We kunnen uw asfaltproduct dus dicht bij een project produceren. Waar we dit ook doen, u kunt vertrouwen op een constante kwaliteit en de volle aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. We onderwerpen uw asfaltproduct altijd aan een controle. U kunt er dus zeker van zijn dat het asfalt voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen.

Ontvang de nieuwsbrief van AsfaltNu in uw mailbox.

aanmelden